Free Clipart * Καλώς ήρθες στην ιστοσελίδα μου *

30 Οκτ 2014

Προσθετικη ζωων .

[VIA DISTRACTIFY] Το 1999, η τραγωδία χτύπησε Motala όταν ήταν να περιφέρεται στο δάσος? πάτησε σε νάρκη από τον πόλεμο της Βιρμανίας-Ταϊλάνδης, και το κομμένο πόδι της τόσο άσχημα ότι έπρεπε να το έχουν ακρωτηριαστεί. Το 2009, η τεχνολογία ήταν τελικά διαθέσιμα για το πενήντα-year-old ομορφιά να έχει την πρώτη μόνιμη προσθετικό πόδι. Ήταν ο πρώτος ελέφαντας να λάβετε ένα τεχνητό άκρο, αλλά κοιτάζοντας πόσο ευτυχισμένος είναι να είναι το περπάτημα γύρω από κανονικά και πάλι, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι δεν θα είναι η τελευταία.

Όταν η Molly, δέχθηκε επίθεση από σκύλο αμέσως μετά τον τυφώνα Κατρίνα, πολλοί κτηνίατροι πίστευε ότι η ζωή της είχε τελειώσει? μπροστινό πόδι της κατασπαράζονταν και μολυνθεί, και φαινόταν σαν η μόνη ανθρώπινη λύση ήταν η ευθανασία. Αλλά όταν χειρουργός Rustin Moore είδε πώς ο πόνι ήταν τόσο προσεκτικός με τον τραυματισμό της, αποφάσισε να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Έχει ακρωτηριαστεί το πόδι της και της έδωσε μια πρόσθεση. Η γλυκιά, πεισματάρης φοράδα έγινε σύμβολο της ελπίδας στη Νέα Ορλεάνη, και άρχισε να ταξιδεύει σε νοσοκομεία, γηροκομεία και κέντρα αποκατάστασης για να δείξουμε στους άλλους ότι με τη σωστή στάση, μπορείτε να ξεπεραστούν ακριβώς για τίποτα.
Δεξί πίσω πόδι της Emma είχε ακρωτηριαστεί λίγο μετά τη γέννησή της οφείλεται σε μια δυσμορφία που εμπόδισε την οπλή της από την επέκταση. Η κτηνιατρική ομάδα ανέπτυξε ένα προσθετικό πόδι για της όταν ήταν ένα πουλάρι, και τώρα, το γαϊδουράκι μπορεί να τρέξει, buck, και την κλωτσιά ακριβώς όπως οποιοδήποτε από τους συμμαθητές της ιπποειδών. Καλύτερα ακόμα, η επιτυχία της Emma θα βοηθήσουν οι κτηνίατροι να μάθουν να αναπτύξουν περισσότερο τεχνητά μέλη για τα άλογα και τα γαϊδουράκια από όλα τα σχήματα και μεγέθη, πράγμα που σημαίνει ότι μια κακή τραυματισμό στο πόδι δεν θα σημαίνει απαραίτητα το τέλος της ζωής τους.
Χρήστος Π γεννήθηκε χωρίς τα πίσω πόδια, έτσι ιδιοκτήτη του (και κτηνίατρο), Len Lucero, έκανε το μικρό γουρουνάκι το δικό του σύνολο των τροχών από Kinex παιχνίδια. Ένα βίντεο στο YouTube από τον Chris χρήση "αναπηρική καρέκλα» του τον έκαναν γρήγορα ένα αστέρι, και τώρα, επισκέπτεται νοσοκομεία για παιδιά. Δεδομένου ότι πολλά από τα παιδιά είναι επίσης σε αναπηρικές καρέκλες, βλέποντας τον κ Μπέικον σχετικά με τους τροχούς τους κάνει να αισθάνονται λιγότερο μόνοι και τους δίνει έμπνευση για να σταματήσει ποτέ.
Όταν το πόδι Bunker χτυπήθηκε από μια μπάλα σε ένα γήπεδο του γκολφ, που καταστράφηκε ολοσχερώς. Αφού ληφθεί με τον Δρ Ken Macquisten να έχουν το πόδι ακρωτηριασμένο, Bunker μεταφέρθηκε στο Κέντρο Άγριας Ζωής Ελισάβετ για την αποκατάσταση. Αλλά η προσωρινή προσθετικό πόδι δεν ήταν άνετα για το γερανό, και έτσι ο κτηνίατρος που ονομάζεται Orthopets σε Ντένβερ, Κολοράντο για μια πιο μόνιμη λύση. Τώρα, Bunker κατανέμει το βάρος του ομοιόμορφα και στα δύο πόδια του, και υπάρχει η ελπίδα της απελευθέρωσης του πίσω στο φυσικό περιβάλλον με ένα τρακτέρ για να τον παρακολουθεί.
Το 2003, ένα υποσιτισμένο, βαριά τραυματισμένο άλογο βρέθηκε στην πλευρά του δρόμου στην Ινδία. Ενώ πολλοί άνθρωποι θα έχουν δώσει αμέσως και θανατώθηκε το φτωχό ζώο, κτηνίατροι εργάστηκε σκληρά για να ακρωτηριάσουν το πόδι του αλόγου και να το αντικαταστήσει με ένα τεχνητό. Τώρα, "Macho" είναι ασφαλή, υγιή και κινητά!
Nakio ήταν απλά ένα κουτάβι όταν βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο υπόγειο κατά τη διάρκεια μιας βάναυσης Νεμπράσκα χειμώνα. Ουρά του και τα τέσσερα πόδια είχαν παγώσει σε μια λακκούβα του πάγου, και έπασχε από μια σειρά από άλλα προβλήματα υγείας. Αφού γλίτωσε, τα τέσσερα πόδια και μέρος της ουράς και τη μύτη του, του έπρεπε να ακρωτηριαστεί λόγω κρυοπαγήματα. Νέο ιδιοκτήτη του, βοηθών κτηνιάτρου Christie Pace, έθεσε αρκετά χρήματα για να τον πάρει προσθετική πίσω πόδια από Orthopets, αλλά είχε ακόμα κάποιο πρόβλημα να πάρει γύρω. Όταν Orthopets ακούσει την ιστορία του, που κάλυψε το κόστος του εξοπλισμού του με δύο πόδια, και τώρα, Nakio μπορούν να συμπεριφέρονται ακριβώς όπως και κάθε άλλο σκυλί.
Λιβάδι βρέθηκε από Nancy Dickenson σε βοσκότοπο ενός γείτονα με σοβαρά κρυοπαγήματα στα πίσω πόδια και τα αυτιά της. Nancy αγόρασε το μοσχάρι και πέρασε χιλιάδες δολάρια για να δώσει προσθετική πίσω πόδια της. Colorado State κτηνίατρο Δρ Ρόμπερτ Callan δεν είχε ακούσει ποτέ του μια αγελάδα ή μοσχάρι είναι εφοδιασμένο με τεχνητά άκρα? τα περισσότερα από αυτά εκτρέφονται για τα τρόφιμα, και τα έξοδα των προσθετικών ποδιών, δεν αξίζει η τιμή που θα φέρω. Ευτυχώς, Meadow ποτέ δεν θα καταλήξουν σε ένα πιάτο? νέα οικογένειά της το μωρό τους κρίνει.
Δύο-year-old Όσκαρ ήταν εφοδιασμένο με μερικά νέα πίσω πόδια μετά είχε το δικό του αποκόπτεται από μία θεριζοαλωνιστική μηχανή. Κτηνίατρος Noel Fitzpatrick και η ομάδα του University College του Λονδίνου, ενώθηκε για να δώσει αυτό το τυχερό μαύρο γατάκι άλλη μια ευκαιρία σε μια ευτυχισμένη, δραστήρια ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: